Regels Voorburg

IMG-20160320-WA0003

Wij van Willy’s evenementen hebben service hoog in het vaandel staan.
Wij zullen dan ook iedereen netjes behandelen.
Maar ook bij ons geld je kan het niet iedereen naar de zin maken.
En al gauw ben je dan geen goede organisatie.
Maar let wel wij behandelen u zoals u ons behandelt

Willy’s evenementen

Let op ..Wij annuleren de markt ten aller tijden indien er windkracht 6 of meer wordt voorspeld. Op sommige locaties langs het water al bij 5. Ook wanneer er code Geel of Oranje wordt voorspeld annuleren wij. U krijgt dan altijd van ons een sms/mail  of wij bellen u. Wij kunnen niet met mensenlevens spotten om dit wel door te laten gaan. Indien wij uw goeie tel.nr.hebben zullen wij u al tijd een sms sturen

Willy’s evenementen

DE ONDERSTAANDE INFORMATIE IS UITSLUITEND BESTEMD IN VOORBURG.

Wij mogen weer van het gehele terrein gebruik maken
en het blijft bij ons VOOR DE BEZOEKERS GRATIS TOEGANG MAAR U MAG ALS BEZOEKER ABSOLUUT NIET EERDER DAN 10.00 UUR HET TERREIN OP.

Dit geld ook voor familie/Vrienden en Kennissen van standhouders ook deze mogen na 10.00 uur Gratis het terrein op.
Indien u een kraam met meerdere personen wilt delen dan mag degene die de kraam heeft gehuurd vanaf 08.00 uur het terrein op.
degene waar u mee deelt moeten wachten tot 10.00 uur dan mogen ze met een karretje hun spullen naar de kraam brengen, Niet met een auto dus. het is de regel 1 auto per kraam dit om opstopping te voorkomen .
Ga dus niet naar de ingang als mede standhouder voor 10.00 uur want u wordt dan weer weggestuurd maar parkeer uw auto in een daar voor bestemde parkeer gelegenheid

In Voorburg mag u absoluut niet eerder  het terrein op als standhouder dan 08.00 uur
In Voorburg mogen de bezoekers absoluut niet voor 10.00 uur Gratis het terrein op.
Indien wij constateren dat u als standhouders bezoekers die toch nog voor 10.00 uur het terrein op willen met u meeneemt in de auto,
of meeneemt als u de auto heeft weggezet.
DAN ZULLEN WIJ DEZE EN U VAN DE MARKT WEG STUREN, U MAG DAN UW SPULLEN
NAAR DE AUTO BRENGEN EN NAAR HUIS GAAN. DIT ZONDER TERUGGAVE VAN DE DOOR U BETAALDE KRAAMHUUR. WIJ LATEN DEZE MARKT NIET VERPESTEN. Wij laten slechts 1 auto per kraam het terrein op om deze z.s.m.te lossen.

Hoe besteld u bij ons een kraam.
Stuur  een email naar wjjagers@gmail.com geef uw achternaam en  het aantal kramen en de locatie door. Of bel 06-53752741 wij reageren niet op WhatsApp of ander sociale media.Vergeet niet uw telefoonnummer op te geven. Ik stuur u dan z.s.m een bevestiging

Wilt u geen WhatsApp berichten sturen of hiermee bellen Daar reageren wij niet op. dit is uitsluitend voor prive

Er staan bij ons Schone toiletten op de markt. Deze toiletten zijn door iemand op de markt gepacht en daar
moet hij dan ook pacht voor betalen. Daarom moet iedereen ook standhouders als ze gebruik van
het toilet maken hiervoor betalen aan deze persoon € 0,50 per keer. Daar worden ze dan ook netjes voor schoon gehouden.
En heren maak daar dan ook gebruik van ga niet staan wildplassen Ook niet aan de overkant van de markt.
Ten eerste riskeert u dan een boete van € 130,- plus administratiekosten Ten tweede hebben wij het recht u of familie /kennissen waar u bij hoort
van de markt te sturen. Dit zonder teruggaven van de door u of uw familie betaalde kraamhuur

Met ingang van 23-05-2018 gelden de volgende regels

Annulering
Kan ik een markt annuleren of verplaatsen als ik deze al betaald heb?
Ja dat kan tot 48 uur voor aanvang van de markt die u heeft besteld dan sturen wij uw kraamhuur retour gestort min € 10,- per kraam administratie kosten. dus dat is de vrijdag voor de markt VOOR 12.00 uur
Dus vanaf vrijdag 12.00 uur voor de Markt krijgt u niets meer terug.


Omdat er te makkelijk soms al heel ver van tevoren een kraam wordt besteld. En zodra er maar een beetje regen wordt voorspeld weer wordt geannuleerd.

Indien de organisatie genoemd Willy’s evenementen de markt voor aanvang annuleert krijgt u het bedrag dat u heeft betaald van ons terug. Tenzij u deze markt al eerder zelf heeft geannuleerd en het geld al heeft terug gekregen.

Als u op onze markt staat en u heef slechte verdienste om wat voor reden dan ook
Kunt u ons niet aansprakelijk stellen.
Ook geven wij hier geen compensatie voor , u geeft ons tenslotte ook niets extra indien u goed heeft verkocht.

Kunt u een kraam annuleren?
Ja dat kan tot uiterlijk 2 dageb voor de markt tot 12.00 uur UITSLUITEND TELEFONISCH OF SMS 06-53752741 Wij reageren niet op WhatsApp strong> Na de vrijdag 12.00 uur moet u de kraam geheel betalen.
U moet de kraamhuur dan binnen 10 dagen storten op NL48ABNA0498053083 t.n.v.Willy’s evenementen onder vermelding niet gekomen
en de datum dat u niet bent gekomen. Zolang wij het geld niet op de bank hebben kunt u bij ons geen kraam reserveren.
Wij maken geen uitzondering want er wordt tegenwoordig te makkelijk een kraam besteld en dan te laat afbesteld.

U kunt tenslotte al dagen van tevoren het weerbericht zien.

Als u bij de Agenda kijkt en u wilt meer informatie over een markt dan ziet u een + teken staan
als u daarop drukt ziet u alle informatie over desbetreffende markt.

Voortijdig inpakken/verlaten
Het is niet toegestaan, zonder uitdrukkelijke toestemming van de organisator, voortijdig in te pakken en/of het evenement te verlaten,er mag om 16.00 uur begonnen worden met inpakken na 16.30 uur word pas de borg terug betaald. De organisator bepaalt ten allen tijde de aanvangs- en sluitingstijd van het evenement.

LET OP !!!!
Indien er een markt om wat voor reden dan ook niet doorgaat zullen wij de standhouders z.s.m. inlichten. Ook zullen wij dat op onze site bij de agenda zetten.

Indien er op een zeer drukke markt geen kramen meer zijn zullen wij dat op vrijdag na 16.00 uur bekend maken zowel op deze site als op sbs6 pagina 637. Wij laten het pas dan weten omdat indien er nog iemand afbeld een andere standhouder nog kans heeft om te huren. Wij zullen dan ook altijd tegen onze klanten die bellen zeggen dat het vol is maar dat ze vrijdags nog opnieuw kunnen proberen na 16.00 uur of er kramen zijn vrij gekomen.

Standhouders hebben toegang om te komen om hun kraam in te richten op alle markten (behalve Voorburg) vanaf 07.30 uur om 09.15 uur moeten ze aanwezig zijn daarna vervalt het recht op een door hun besproken kraam ook al is deze al betaald.

Op de meeste markten is het Gratis Toegang voor bezoekers (indien mogelijk) daar waar wij huur of hoge kosten hebben op terreinen daar ontkomen wij niet aan.

Alleen indien er harde wind is dan zullen wij de markt annuleren.

Beste bezoekers, bij storm of erge kou kunt u beter eerst even bellen voor u van huis gaat of de markt wel doorgaat of nog niet is afgelast. Achteraf bellen/ mailen/sms heeft geen zin

I